Brinner du för hållbarhet, är samhällsintresserad och vågar utmana?

Just nu söker vi på Transformity praktikanter som tillsammans med oss kommer att arbeta med klimatomställning i gränssnittet mellan näringsliv och politik i Sverige, Norden och EU.

Vi söker dig som läser på universitet eller högskola och har en relevant utbildning kopplat till klimat och hållbarhet, är samhällsintresserad och har god omvärldsbevakning. Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska.

Som praktikant hos oss får du värdefulla erfarenheter från att arbeta praktiskt med hållbarhetsfrågor tillsammans med drivna kollegor. Under din praktik kommer du arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och delta i olika typer av projekt och uppdrag. Uppgifter kan bestå av att förbereda underlag inför möten, ta fram research inom olika frågor och vara delaktig i rapportskrivning.

Vi söker praktikanter för våren 2024 och har löpande intervjuer under januari/februari. Vi ser gärna sökande från Stockholmsområdet.

Om du är intresserad skicka din ansökan och personliga brev till

För frågor kontakta Nina Ekelund, mobil 073-502 24 64,

Klimatmålen kräver utveckling, av oss alla. Nu. Denna utveckling innehåller stora möjligheter för de företag som vågar och vill. Transformity samarbetar med dess företag. Vi gör det genom analys, strategi, kommunikation och nätverk.

Läs mer på Transformitys hemsida.