Är du en driven projektledare som vill arbeta med klimatomställning?

1 november 2023

Vi söker dig som vill arbeta med hållbarhet och klimatomställning i synnerhet, som vågar utmana och som arbetar med hög kvalitet. Vi är ett företag som drivs av engagemang för att bidra till en hållbar samhällsomställning och söker nu en driven projektledare till klimatomställningen.

Klimatmålen kräver utveckling, av oss alla. Nu. Denna utveckling innehåller stora möjligheter för de företag som vågar och vill. Transformity samarbetar med dessa företag. Vi gör det genom analys, strategi, kommunikation och nätverk. Transformity är en strategisk hållbarhetsbyrå som bland annat driftar företagsnätverket Hagainitiativet samt stöttar företag i resan till ett hållbart samhälle. Vi arbetar dessutom med flera internationella projekt med bland annat fokus på cirkulära affärsmodeller och näringslivets klimatomställning.

Just nu söker vi en kollega som tillsammans med oss kommer att arbeta med klimatomställning i gränslandet mellan näringsliv och politik i Sverige, Norden och EU. I den här rollen kommer du som projektledare driva både svenska och internationella projekt och vara del av löpande stöd till företags klimatomställning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att skriva rapport, anordna seminarier, bygga nätverk och bidra med strategisk omvärldsbevakning.

  • Du har en relevant akademisk examen med företrädesvis samhällsvetenskaplig eller nationalekonomisk inriktning.
  • Du drivs av ett engagemang för en bättre värld.
  • Du är samhällsintresserad och har mycket god omvärldsbevakning.
  • Du kan arbeta både självständigt och i grupp, tidvis under tidspress. 
  • Du har goda projektledaregenskaper och arbetar med hög kvalité.
  • Du har integritet och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter
  • Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i engelska.
  • Meriterande är om du har politisk erfarenhet eller motsvarande erfarenhet.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och driver verksamheten framåt. Det är därför en förutsättning att du är bra på att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och håller uppsatta mål och deadlines med hög kvalité.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att samarbeta och kommunicera. Intervjuer kommer att ske under november.

Om du är intresserad skicka din ansökan och personliga brev till .