Vi söker erfaren kollega till klimatomställningen

29 november 2023

Vi söker dig som vill arbeta med hållbarhet och klimatomställning i synnerhet, som vågar utmana och som arbetar med hög kvalitet. Vi är ett företag som drivs av engagemang för att bidra till en bättre värld, bland annat skynda på klimatomställningen, och söker nu en erfaren kollega med bred erfarenhet av frågor kopplat till klimat och politik.

Klimatmålen kräver utveckling, av oss alla. Nu. Denna utveckling innehåller stora möjligheter för de företag som vågar och vill. Transformity samarbetar med dessa företag. Vi gör det genom analys, strategi, kommunikation och nätverk. Transformity är en strategisk hållbarhetsbyrå som bland annat driftar företagsnätverket Hagainitiativet samt stöttar företag i resan till ett hållbart samhälle. Vi arbetar dessutom med flera internationella projekt med bland annat fokus på cirkulära affärsmodeller och näringslivets klimatomställning.

Just nu söker vi en erfaren kollega som tillsammans med oss kommer att arbeta med klimatomställning i gränslandet mellan näringsliv och politik i Sverige, Norden och EU.

  • Du har (relevant) akademisk examen med företrädesvis samhällsvetenskaplig eller nationalekonomisk inriktning.
  • Du har god förståelse för den politiska processen i Sverige och i EU.
  • Du har god kunskap om EU:s institutioner och arbetssätt. Arbetet sker både på svenska och engelska, vilket kräver att du har goda kunskaper i dessa språk.
  • Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du kan arbeta både självständigt och i grupp, tidvis under tidspress. 
  • Du har integritet, är noggrann och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
  • Meriterande om du har konsulterfarenhet och tidigare erfarenhet av entreprenörskap, har arbetat i politiken eller politiknära organisationer och har också god förståelse för klimatpolitikens styrmedel.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och driver verksamheten framåt. Det är därför en förutsättning att du är bra på att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och håller uppsatta mål och deadlines med hög kvalité.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att samarbeta och kommunicera. Intervjuer kommer att ske under december.

Om du är intresserad skicka din ansökan och personliga brev till .

För frågor kontakta Ulrika Erkenborn Rugumayo, mobil 070-143 22 22,